Radera ditt SprintDuo-konto

Den här sidan förklarar hur du raderar ditt konto i appen SprintDuo, som drivs av 8CELLS Jarosław Kaczmarski, och vad som händer med dina uppgifter.

Radera ditt konto i appen

  • Öppna SprintDuo och gå till fliken Vi.
  • Välj Radera konto i avsnittet Riskzon.
  • Bekräfta att du förstår vad som kommer att hända och bekräfta sedan raderingen.

Raderingen kan inte ångras. Om du vill spara en kopia av dina svar och meddelanden väljer du först Ladda ner mina uppgifter under fliken Vi.

Vad som raderas

  • ditt konto, inklusive ditt namn och uppgifterna om ditt telefonnummer,
  • dina svar på dagens frågor,
  • dina val i minispel,
  • dina meddelanden och reaktioner,
  • dina sparade spel,
  • alla dina inloggningssessioner.

Vad din partner kommer att se

Ert par upphör. Din partner behåller sitt eget konto men förlorar åtkomsten till ert gemensamma innehåll, inklusive dina svar och meddelanden. Vi lämnar inte ut dina uppgifter eller någon kopia av dem till din partner.

Radera ditt konto utan appen

Om du inte kan komma åt appen, skicka e-post till hi@sprintduo.app med ämnesraden ”Radera konto” och ange det telefonnummer som ditt konto skapades med. För att bekräfta att numret är ditt skickar vi en SMS-kod till det och ber dig uppge koden för oss. Skicka aldrig din PIN-kod till oss. När numret har verifierats raderar vi ditt konto på samma sätt som i appen – utan onödigt dröjsmål och senast inom en månad från det att vi har tagit emot din begäran.

När dina uppgifter är borta

När du har bekräftat raderar vi uppgifterna från den aktiva databasen omedelbart. De kan finnas kvar i säkerhetskopior i upp till 30 dagar och raderas sedan. Tekniska loggar innehåller inte texten i svar eller meddelanden och sparas enligt beskrivningen i vår integritetspolicy.

När du har raderat ditt konto kan du skapa ett nytt med samma nummer, men raderade uppgifter kan inte återställas.