SprintDuo konto kustutamine

Sellel lehel selgitatakse, kuidas kustutada oma konto SprintDuo rakenduses, mida haldab 8CELLS Jarosław Kaczmarski, ja mis juhtub teie andmetega.

Konto kustutamine rakenduses

  • Avage SprintDuo ja minge vahekaardile Meie.
  • Valige jaotises Ohutsoon käsk Kustuta konto.
  • Kinnitage, et saate aru, mis juhtub, ja seejärel kinnitage kustutamine.

Kustutamist ei saa tagasi võtta. Kui soovite säilitada oma vastuste ja sõnumite koopia, valige enne vahekaardil Meie Laadi mu andmed alla.

Mis kustutatakse

  • teie konto, sh teie nimi ja telefoninumbri andmed,
  • teie vastused päeva küsimustele,
  • teie valikud minimängudes,
  • teie sõnumid ja reaktsioonid,
  • teie salvestatud mängud,
  • kõik teie sisselogimisseansid.

Mida teie partner näeb

Teie paar lõpeb. Teie partner säilitab oma konto, kuid kaotab juurdepääsu teie ühisele sisule, sh teie vastustele ja sõnumitele. Me ei anna talle teie andmeid ega nende koopiat.

Konto kustutamine ilma rakenduseta

Kui teil ei ole rakendusele juurdepääsu, saatke e-kiri aadressile hi@sprintduo.app teemaga „Konto kustutamine“ ja märkige telefoninumber, millega teie konto loodi. Et kinnitada, et number kuulub teile, saadame sellele SMS-koodi ja palume teil koodi meile teatada. Ärge kunagi saatke meile oma PIN-koodi. Pärast kontrollimist kustutame teie konto samamoodi nagu rakenduses – põhjendamatu viivituseta ja hiljemalt ühe kuu jooksul pärast teie taotluse kättesaamist.

Millal teie andmed kaovad

Pärast teie kinnitust kustutame andmed töökeskkonna andmebaasist viivitamata. Need võivad jääda varukoopiatesse kuni 30 päevaks, misjärel need kustutatakse. Tehnilised logid ei sisalda vastuste ega sõnumite teksti ja neid säilitatakse vastavalt meie privaatsuspoliitikale.

Pärast konto kustutamist võite luua samale numbrile uue konto, kuid kustutatud andmeid ei saa taastada.